Често задавани въпроси за кехлибара ⋆ Кехлибарено герданче

Често задавани въпроси за кехлибара

Да, кехлибарът е със сертификат. Това е естествен балтийски кехлибар
сертификат за кехлибар

Кехлибареното масло в полирания кехлибар варира между 3-6%, в суровия между 3-9%. И двата варианта имат едно и също успокояващо действие.

От друга страна суровите кехлибарени мъниста са с по-груба повърхност, и това прави по-добро триене с кожата. По този начин носенето на суров кехлибар, служи като масаж, за увеличаване на кръвообращението, като лечебните свойства на кехлибара се абсорбират по-бързо през кожата.

В крайна сметка е въпрос на лично предпочитание

Поръчките се обработват за 1 до 3 работни дни в зависимост от натовареността. В момента, в който товарителницата е подготвена и пратката се дава на куриер Вие получавате мейл, че поръчката Ви е предадена на куриер. Ние препоръчваме да не правите поръчка в деня преди да Ви трябва бижуто, защото понякога куриерите са много натоварени и може да не получите пратката навреме.

Цветът на кехлибара зависи от това от какво точно дърво е смолата и какви са били условията в околната среда в този момент, но няма връзка с качествата му.

Добре е герданчето да се слага след навършването на 2-рия месец на бебето, да се слага под дрешките за да се докосва до кожата и да не бъде дръпнато случайно от бебето.


Доставка в рамките на 1-2 работни дни

Oxygen Icon Box

100% естествен кехлибар

Oxygen Icon Box

Преглед и тест при доставка

starchevron-down